Zoek je een dansstudio vol activiteit, gezelligheid, kwaliteit en afwisseling?

* Waar het individu in de groep belangrijk is.
* Waar je persoonlijkheid gewaardeerd wordt.
* Waar je je creativiteit kunt ontwikkelen en uiten.
* Waar theaterproducties worden gemaakt.
* Waar dansers al jaren plezier beleven aan hun hobby.
* Waar aandacht is voor de kunstzinnige vorming in dans.
* Waar je geniet van dansen in zijn pure kunstvorm.

KOM EEN GRATIS PROEFLES MEEDOEN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voorkeur dag(en)

De Hoornse Balletschool is de enige balletschool in West-Friesland met een STER-vermelding van de branche organisatie (NBDO).

Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten.
Op de site vind je informatie over het zeer gevarieerde dansaanbod, de vele extra activiteiten en de mogelijkheid om een proefles aan te vragen via het formulier.

Indien er nog vragen zijn kun je natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail zenden naar hoornseballetschool@gmail.com

Wie geven er les bij ons?

Tobias Monsanto

Tobias is op zijn 10e gestart met dansen bij de Hoornse Balletschool. Afgelopen jaar heeft hij zijn dansopleiding aan het Nova college afgerond. Komend seizoen wil hij zich nog verder gaan verdiepen in het lesgeven aan amateurs via diverse cursussen en deeltijdopleidingen. Wij zijn enorm blij dat hij bij ons op maandag aan het begin van de avond een les modern gaat geven. Zijn bewegingsvocabulaire is zeer dansant en uitdagend!

Beau Smits

Beau heeft de dansopleiding aan het ROC in Amsterdam gevolgd. Na een aantal keer gastlessen te hebben gegeven is ze in 2017 gestart met de Hip Hop Kids lessen op de maandagmiddag. Deze lessen zijn nu meer gericht op streetdance, urban modern waardoor er nog meer uitdaging in ligt! Beau is een ontzettend lieve, energieke en vrolijke juf. Op maandagmiddag geeft ze twee lessen aan kinderen vanaf 5 jaar en kinderen vanaf 9 jaar. Ook geeft ze peuters les op de vrijdagochtend.

Tessa Kok

Tessa is in 2013 afgestudeerd aan het Nova College/MBO dans te Haarlem in klassiek, jazz en modern. Zij geeft op woensdagavond les bij de Hoornse Balletschool les in spitzen, klassiek en modern. Ook op donderdag en vrijdag verzorgt ze enorm leuke lessen zoals zang/dans combinatie en ook een zeer energieke jazz/moderne les!
Tessa is, na haar stageperiodes in 2012 en 2013, een vaste docent geworden bij de Hoornse Balletschool. Wij zijn erg blij met haar als docent in de school.

Susan Baars

Susan is in 1998 afgestudeerd  aan de Dansacademie te Tilburg in klassiek, algemene dansante vorming en jazz. Op 01-01-2014 werd zij eigenaar van de Hoornse Balletschool.
In de balletschool geeft zij les aan: peuters, kleuters, kinderen, tieners en volwassenen en is werkzaam als gekwalificeerd stagebegeleidster. Buitenschools is zij tevens actief als docent/choreograaf bij jongerenproducties, operettes, musicals, concerten en bij C.K.V. danslessen. Susan volgt regelmatig bij- en nascholingscursussen in de dansstijlen waarin zij les geeft.

Ook heeft Susan de cursus vertrouwenscontact persoon gevolgd en afgerond en is in het bezit van haar BHV.

Over ons