Nieuws


MODERNE DANS bij de Hoornse Balletschool. Geef je op voor deze interessante, mooie en uitdagende stijl. Leef je in, beweeg vanuit je gevoel en werk naar nieuwe bewegingskwaliteiten.
De lessen kun je volgen vanaf 10 jaar, op deze jonge leeftijd adviseren wij om het te combineren met de klassieke ballettechniek. Geef je op en vergroot je dansmateriaal.


Kom 4 keer meedansen met Beau in de HIP HOP KIDS lessen op maandagmiddag 16.00 – 16.45 uur (11-18-25 september en 2 oktober) voor slechts €10,- Voor leerlingen en (nog) niet leerlingen van de balletschool! Vanaf 5 jaar.

In het nieuwe seizoen kunnen de ochtendlessen voor volwassenen weer gevolgd worden met een 10 strippenkaart die 12 opeenvolgende weken geldig is.  Uit ervaring blijkt dat de dansende moeders af en toe niet kunnen omdat de school vrij geeft, kindje ziek is etc. Met deze leskaart heeft verzuim niet direct gevolgen voor de portemonnee. De kaart voor 10 lessen zal  € 100,- gaan kosten. (incl 21% BTW ) De lessen duren 60 minuten en schoolvakanties vallen er buiten.

 

Ook dit seizoen zijn de Yoga lessen gegeven door Maartje Klijn. De lessen zijn op de dinsdag en woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur. Maartje is in het bezit van diverse diploma’s voor het geven van deze lessen. Ze werkt op een zeer ontspannen manier en heeft veel aandacht voor het individu. Komt een keer gratis een les meedoen!

CULTUUR-STRIPPENKAART van de gemeente HOORN

U kunt bij de balletschool vanaf heden ook met de cultuur-strippenkaart betalen. Persoonlijke pas horende bij deze betalingswijze is verplicht.

 

 

 

Ook dit jaar treden we weer op in diverse producties en met evenementen! Wij werken niet met een speciale selectie groep maar treden op met diverse groepen en leeftijden. Een ieder vindt het leuk om op te treden en wij staan er voor om ook die kans aan iedereen te bieden!

 

Wilt u de zaal huren? Dit kan buiten lestijden om en in vakanties. De huurprijs is tussen de €10,- en €15,- per uur. Neem contact op voor de mogelijkheden.