Docenten

Bij de Hoornse Balletschool zijn uitsluitend rijksgediplomeerde docenten werkzaam:

Susan Baars van Elst

Susan

Susan is in 1998 afgestudeerd  aan de Dansakademie te Tilburg in klassiek+ algemene dansante vorming en jazz. Op 01-01 2014 werd zij eigenaar van de Hoornse Balletschool en volgde daarmee Ineke Groenier op.
In de balletschool geeft zij les aan: peuters, kleuters, kinderen, tieners en volwassenen en is werkzaam als gekwalificeerd stagebegeleidster. Buitenschools is zij tevens actief als docent/choreograaf bij jongerenproducties, operettes, musicals, concerten en bij C.K.V. danslessen. Susan volgt regelmatig bij- en nascholingscursussen in de dansstijlen waarin zij les geeft.

 

Tessa Kok

Tessa

Tessa is in 2013 afgestudeerd aan het Nova College/MBO dans te Haarlem in klassiek, jazz en modern. Zij geeft vanaf september 2013 bij de Hoornse Balletschool les in kleuterdans, kinderballet, beginners spitzen, klassiek en urban/modern
Tessa is, vanwege haar stageperiodes in 2012 en 2013 bij de Hoornse Balletschool, een bekende juf voor de kinderen.

Tessa geeft ook dit jaar af en toe moderne lessen in de gevorderde klassieke groepen. Op de dinsdag is er een groep vanaf 10 jaar waar ze vorige seizoen met modern begonnen is een groep vol passie voor dans!

beheer