Docenten

Bij de Hoornse Balletschool zijn uitsluitend rijksgediplomeerde docenten werkzaam:

Susan Baars van Elst

Susan

Susan is in 1998 afgestudeerd  aan de Dansakademie te Tilburg in klassiek+ algemene dansante vorming en jazz. Op 01-01 2014 werd zij eigenaar van de Hoornse Balletschool en volgde daarmee Ineke Groenier op.
In de balletschool geeft zij les aan: peuters, kleuters, kinderen, tieners en volwassenen en is werkzaam als gekwalificeerd stagebegeleidster. Buitenschools is zij tevens actief als docent/choreograaf bij jongerenproducties, operettes, musicals, concerten en bij C.K.V. danslessen. Susan volgt regelmatig bij- en nascholingscursussen in de dansstijlen waarin zij les geeft.

 

Tessa Kok

Tessa

Tessa is in 2013 afgestudeerd aan het Nova College/MBO dans te Haarlem in klassiek, jazz en modern. Zij geeft op woensdagavond les bij de Hoornse Balletschool les in spitzen, klassiek en modern. Ook op donderdag en vrijdag verzorgt ze enorm leuke lessen in klassiek en spitzen en niet te vergeten haar JAZZ/MODERN echt een enorme aanrader!!
Tessa is, na haar stageperiodes in 2012 en 2013, een vaste docent geworden bij de Hoornse Balletschool. Wij zijn erg blij met haar als docent in de school

 

Beau Smits

Beau heeft de dansopleiding aan het ROC in Amsterdam gevolgd. Na een aantal keer gastlessen te hebben gegeven is ze in 2017 gestart met de Hip Hop Kids lessen op de maandagmiddag. Deze lessen zijn nu meer gericht op streetdance, urban modern waardoor er nog meer uitdaging in ligt! Beau is een ontzettend lieve, energieke en vrolijke juf. Op maandagmiddag geeft ze twee lessen aan kinderen vanaf 6 jaar en kinderen vanaf 10 jaar. Ook geeft ze peuters les en heeft ze een energieke groep 18 plussers op de maandagavond.

beheer