Docenten

Bij de Hoornse Balletschool zijn uitsluitend rijksgediplomeerde docenten werkzaam:

Susan Baars van Elst

Susan

Susan is in 1998 afgestudeerd  aan de Dansakademie te Tilburg in klassiek+ algemene dansante vorming en jazz. Op 01-01 2014 werd zij eigenaar van de Hoornse Balletschool en volgde daarmee Ineke Groenier op.
In de balletschool geeft zij les aan: peuters, kleuters, kinderen, tieners en volwassenen en is werkzaam als gekwalificeerd stagebegeleidster. Buitenschools is zij tevens actief als docent/choreograaf bij jongerenproducties, operettes, musicals, concerten en bij C.K.V. danslessen. Susan volgt regelmatig bij- en nascholingscursussen in de dansstijlen waarin zij les geeft.

 

Tessa Kok

Tessa

Tessa is in 2013 afgestudeerd aan het Nova College/MBO dans te Haarlem in klassiek, jazz en modern. Zij geeft vanaf september 2013 bij de Hoornse Balletschool les in kleuterdans, kinderballet, beginners spitzen, klassiek en urban/modern
Tessa is, na haar stageperiodes in 2012 en 2013, een vaste docent geworden bij de Hoornse Balletschool. Wij zijn erg blij met haar als docent in de school

 

Hannah Westra

Hannah is in 2017 afgestudeerd aan het Nova College/MBO dans te Haarlem in klassiek, jazz en modern. Vanaf haar kinderjaren heeft Hannah (en volgt nog steeds de gevorderde klassieke lessen) les gehad bij de Hoornse Balletschool.
Ook heeft ze een jaar stage gelopen in 2015-2016. Het is een docent vol energie en zal je helpen het uiterste uit jezelf te halen!

 

Beau Smits

Beau heeft de dansopleiding aan het ROC in Amsterdam gevolgd. Na een aantal keer gastlessen te hebben gegeven is ze in 2017 gestart met de Hip Hop Kids lessen op de maandagmiddag. Deze lessen zijn nu meer gericht op streetdance, urban modern waardoor er nog meer uitdaging in ligt! Beau is een ontzettend lieve, energieke en vrolijke juf.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

beheer